Welkom op de website van
         Bakkerij van Dijk

Winkel bakkerij van dijk

Al meer dan 100 jaar zijn wij als bakker in onze regio een vertrouwd adres. Vader Marien begon achter de huidige winkel als bakker en vandaag de dag staat er een moderne bakkerswinkel met een breed assortiment aan brood, banket en koek. Vanuit de verre omtrek komen trouwe klanten graag naar onze winkel. En nu is er dan ook een website. We gaan met onze tijd mee, dus voordat u naar de winkel komt, kunt u even op de website kijken wat we in de aanbieding hebben of dat we wat bijzonders voor u hebben gemaakt.

 

De geur van vers brood..


Vers Brood

Het is een van de meest geliefde geuren ter wereld. Al meer
dan 100 jaar zorgen wij ervoor. We bakken brood, banket en koek. Zorgvuldig en met plezier. Het is ons vak. We laten graag ruiken, zien en proeven wat we maken.

 

 

Beste klanten,

Net zoals u, doen ook wij ontzettend ons best om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Wij volgen nauwgezet de richtlijnen en adviezen van het RIVM. Hygiëne en veiligheid staan altijd op nummer 1. Wat doen wij tegen verspreiding van Corona?

* Ons personeel wast met zeer grote regelmaat de handen met desinfecterende zeep, nog vaker dan anders
* Ons meubilair wordt regelmatig gedesinfecteerd
* Alle deurknoppen, tafels en pinapparatuur wordt regelmatig  gedesinfecteerd
* Wij bieden de voorkeur aan pinbetaling i.p.v. contant

*     Bestel eventueel via onze webshop

Op dit moment is niemand van ons personeel besmet met het virus en ons bedrijf is dan ook gewoon geopend. Wij heten u dan ook - óók in deze tijd - van harte welkom voor een gezond brood en lekkere gebakjes!

Met vriendelijke groet,

Bakkerij van Dijk

 

          Wij blijven bakken

 

 

 
© Business Media