Welkom op de website van
         Bakkerij van Dijk

Winkel bakkerij van dijk

Al meer dan 100 jaar zijn wij als bakker in onze regio een vertrouwd adres. Vader Marien begon achter de huidige winkel als bakker en vandaag de dag staat er een moderne bakkerswinkel met een breed assortiment aan brood, banket en koek. Vanuit de verre omtrek komen trouwe klanten graag naar onze winkel. En nu is er dan ook een website. We gaan met onze tijd mee, dus voordat u naar de winkel komt, kunt u even op de website kijken wat we in de aanbieding hebben of dat we wat bijzonders voor u hebben gemaakt.

 

De geur van vers brood..


Vers Brood

Het is een van de meest geliefde geuren ter wereld. Al meer
dan 100 jaar zorgen wij ervoor. We bakken brood, banket en koek. Zorgvuldig en met plezier. Het is ons vak. We laten graag ruiken, zien en proeven wat we maken.

 

 

Beste klanten,

Fijn dat door de versoepelde regels er weer face to tace contacten mogelijk zijn. Door de anderhalve meter regel kunnen wij de winkelopstelling helaas nog niet aanpassen.

Veel klanten hebben de weg naar ons via de webshop gevonden. Een groot probleem vormde de mogelijkheid om via iDEAL te betalen. Door een technisch probleem lukte de betaling meestal niet. Nu wordt dit probleem opgelost met een geheel nieuwe webshop, welke binnenkort online gaat.

 

           zie pagina        Brood/Banketbakker   

 

 

 

 
© Business Media