Warme bakkers en banketbakkers

Bakkerij van Dijk Winkel

Warme bakkers en banketbakkers zijn ambachtelijke bakkers. Bakkerij van Dijk is zo'n warme bakker, direct bij u in de buurt. Ambachtelijke bakkers maken alles zelf. Dus geen kant-en-klaar, geen fabrieksbaksels, maar vers en eerlijk bereid. Elke dag weer! En gemaakt met liefde voor het vak. En dát proeft u. Niet voor niets luidt de slogan: 'Met zorg gemaakt, met smaak gegeten'.

Ovenvers en overheerlijk.

Bij de warme bakker en de banketbakker zit je gebakken, want nergens krijg je lekkerder en verser brood en banket dan daar. Logisch, want wij zijn de echte specialisten voor brood en banket. Elke dag zet Bakkerij van Dijk zijn beste beentje voor om onze klanten te verwennen en te verrassen met ovenverse, gezonde producten, die niet alleen voeden, maar ook verwennen. Als warme bakker maken wij producten op ambachtelijke wijze. Met eigen recepten en bereidingswijzen. Omdat de producten direct uit de bakkerij in de winkel worden gelegd, zijn de producten ovenvers en overheerlijk.

Lekker veel keuze.

Brood sfeer

Je raakt niet uitgekeken bij de warme bakker.

We hebben een groot brood- en banket assortiment. Van stevig waldkornbrood tot smakelijk vloerwit.

Van een heerlijk ciabattabroodje tot een trendy flaguette. Van zalige bonbons tot feestelijk gebak.

Met steeds weer nieuwe lekkere creaties van smaak, vorm, ingrediënten en kwaliteit.
Met zorg gemaakt, en dat proef je!

Als warme bakker zijn wij ambachtslieden met hart voor hun product en verstand van zaken. Van grondstof tot eindproduct. De warme bakker zet zijn beste beentje voor, zodat zijn producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De zorg waarmee wij onze producten omringen, krijgt een vervolg in de bakkerswinkel. Daar kun je rekenen op persoonlijke bediening en een goede service. Ovenvers, overheerlijk brood en banket zijn nooit ver weg.

 
© Business Media