Deze zomer geven wij een BAKERY BARRELQ weg.

 
Tijdens de actieperiode sparen klanten stempels op een stempelkaart. Bij aankoop van minimaal € 5,-- ontvangt de klant een stempel. Een volle spaarkaart (10 stempels) voorzien van contactgegevens vervolgens inleveren in de winkel en ontvang iets lekkers van de bakker.

Wat u moet weten:
  * De actie loopt van 16 juni tot 26 augustus 2017.
  * 1 stempel bij contante besteding per € 5,--.
  * Extra stempel te krijgen bij aankoop van barbeque breekbrood.
  * Bekendmaking winnaar op Jaarmarkt 26 augustus 2017.
  * Een klant mag meerdere stempelkaarten inleveren.

BAKERY BARRELQ BIG

 

The BarrelQ Big, The original. De eerste BarrelQ ooit. Een oliedrum omgebouwd tot BBQ. Maar naast een stoere barbecue is het ook een vuurkorf, een designmeubel, een buitenkeuken en een bijzettafel. En nog handig in gebruik ook. 

En hij is ready to go. Je kan meteen beginnen. Geen ingewikkeld gedoe met schroefjes, boutjes en moertjes. Meteen de fik erin! Instant Grilling and Chilling.

Met de BarrelQ grill je op heuphoogte.  Nooit meer bukken voor je vlees. Met de complimenten van de Arbodienst!

Vuurkorf

De BarrelQ is niet alleen om mee te barbecueën. Je kunt hem ook gebruiken als vuurkorf. Gooi wat hout in de mand en steek de fik erin. Schitterend gezicht! En lekker warm….Bakery barrelQ vuurkorf.jpg

Bijzettafel

De BarrelQ is een mannelijk apparaat maar toch is hij multifunctioneel… Het is niet alleen een bbq en een vuurkorf maar ook een bijzettafel. Doe de deksel erop en je hebt een schitterende tafel. Hoeveel biertjes zouden er op passen?

Extra specs en fun facts

- Size does matter. Hoogte: 87 cm, straal: 57 cm, straal rooster: 47 cm. Genoeg grill oppervlak, dus nodig gerust al je vrienden uit.
- Wist je dat je makkelijk 30 biertjes  en twee flessen wijn op de BarrelQ als bijzettafel kan zetten? Bij deze, proost!


De BarrelQ Big-set bestaat uit:

- BarrelQ Big (het vat)
- Mand: De mand van de BarrelQ is gemaakt van geperforeerde staalplaat. Solid as a rock!
- Rooster: Het rooster kent twee standjes.
- Deksel met klem: Bij elk BarrelQ zit ook een perfect passende deksel bij. Als twee handen op één buik.
- Stevige beschermhoes: to serve and to protect your BarrelQ. Maar de BarrelQ kan eerlijk gezegd ook het hele jaar buiten zonder hoes. Pure quality!

 

De blije winnaar van de Bakery BarrelQ

Leo de Jong uit de Gregoriuslaan in Lexmond.

BarrelQ winnaar.jpg

 
© Business Media